Afscheidsfeest, afscheid nemen, houdou etc.
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie
21 Februari 2006 | Nederland, Eersel
Zaterdag was ons feest en hebben we in gepaste gezelligheid met elkaar een borrel gedronken!
We hebben heel veel mooie, ontroerende en lieve kadoos en wensen mogen ontvangen. Hier gaan we nog vaak van genieten. Op zondag ochtend alles een beetje snel doorgekeken, en dan ben je dus echt geroerd door al die lieve woorden!
Op zondag nog driftig het een en ander voorbereid voor de verhuizers die op maandag komen. Alles wat dan nog in huis ligt gaat in de container, dus daar moeten we goed op letten.
Het verhuisbedrijf is geweest, en ons huis is ons 'thuis' niet meer...echt ongezellig zo'n leeg huis!
Wel is alles heel soepel verlopen (in tegenstelling tot Robin en Petra geloof ik) en het was in 8 uurtjes geregeld, helemaal super..
Er is maar 1 ding mis gegaan. Ik had een aantal kaarten geschreven voor een paar speciale lieverds die ik nog wat wilde zeggen of nog eens extra wilde bedanken... nou die kaarten zitten ook in de container!
Dus papa en mama (zowel Coppens als Peeters) Ankie, Riny Erik en Marscha, Henri en Angelien, Henriette, Ingrid, Tilly, Annemie, Gonny, en Frans en Kitty: SORRIE ZE KOMEN WAT LATER!!
Nadat de verhuizers weg waren snel nog wat gepoetst want er kwamen ook nog kijkers voor het huis...
Qua weer is het hier mooi nix dus wat dat betreft is het niet erg om te gaan...
Afgelopen nacht en vanavond bij mama en papa Coppens geslapen en eten doen we bij mama en papa Peeters, lekker verdeeld zo'n beetje.
Morgenvroeg gaan we lekker met z'n 2-en naar schiphol dus dat is -emotioneel- ook goed geregeld!
Morgen gaan we dan echt vliegen! Zo snel we online zijn ga ik weer wat schrijven!!
AYO NA KORSOU!
21 Februari 2006 - 12:17
Maria Van Der Zande:
Ja, het was een heel fijn en gezellig feest.
Jolijn en ik hebben er zeker van genoten. Nard en Wim vonden het vervelend dat ze er niet bij konden zijn. Helaas.
Ik wens jullie het allerbeste en veel succes en tot over 4 maanden. Een hele dikke kus van mij. Wel leuk deze site, zal er veel gebruik van maken. Doei en een fijne vlucht. -
22 Februari 2006 - 13:56
Martijn Coppens:
He bboppers alles goed leuke site lisette ziet mooi uit. groetjes van de lieftalige MARTIJN dat plaatje bovenaan ziet er erg leuk uit.
FORZA MARTIJN UNITED -
22 Februari 2006 - 14:05
Martijn:
he arie alles goed heb je al een sigaar gerookt groetjes de lieftalige
FORZA MARTIJN UNITED -
JaLalalala Gomes Gomes
He das boffen -
22 Februari 2006 - 17:07
H&A:
kei gaaf zo'n eigen website,wij zullen er veel gebruik van maken.
groetjes -
23 Februari 2006 - 09:37
Jack:
Hopelijk zijn jullie goed gearriveerd en kunnen jullie snel ergens internet op.
Nog proficiat met het succes met het huis. -
23 Februari 2006 - 10:00
Fam. Kox Postakkers:
hee hallo ook wij hebben jullie site gevonden,natuurlijk gekregen van maria hahah.
wij wensen julie veel geluk in het verre curacao
groetjes ad en de rest -
23 Februari 2006 - 11:03
Jolijn :):
Heej arie en lisette!
Waarschijnlijk zit jij, arie nu met een dikke sigaar op het strand en jij lisette met een sterke cocktail?? Of had je die op het afscheidsfeestje al genoeg op?? haha.. Ik vond het afscheidsfeestje heel gesellie en ik hoop dat jullie het daar heel leuk gaan hebben! Enne hoe was de vliegreis?? Lang ? Ik hoop dat ik snel wat van jullie hoor!
xxxxx Jolijn :D -
23 Februari 2006 - 11:12
Wim Van Der Zande:
Hoi Arie & Lisette,
Alles goed gegaan? Eindelijk komt jullie droom uit! Hier is het vrij koud hè. We horen snel van jullie zeker...
Groetjes, houdoe,
Wim, Maria, Jolijn, Nard en Lobbe (revierrrrr) -
23 Februari 2006 - 14:32
Henry En Angelien:
Hoi Arie en Lisette
Hoe was de reis gegaan?Het is nu zover voor jullie.Ga lekker genieten van jullie welverdiende vakantie we missen jullie nu al.Heel veel groetjes! -
23 Februari 2006 - 15:49
Ankie:
He Arie en Lisette,
Hopelijk hebben jullie een goede reis gehad. Waarschijnlijk zitten jullie lekker van het zonnetje te genieten. Geniet ervan!
Het afscheidsfeest was erg gezellig. Veel groetjes Jeroen en Ankie -
23 Februari 2006 - 19:28
Ad En Annemie:
hoi arie en lisett leuk deze site kunnen we mooi volgen hoe het daar met jullie gaat. Hopelijk is de reis goed verlopen en zitten jullie nu lekker in het zonnetje te genieten xxx ook van ellis houdoe -
23 Februari 2006 - 20:11
J.T.:
He He.Het is gelukt we hebben jullie op de opgestarte P.C. gevonden.
Het is nu hier Donderdan 21.00 u. Van de morgen van Arie gehoord dat alles goed is. Intussen zijn jullie al een beetje geaclimatiseerd denken wij.Hier alles weer een beetje tot rust gekomen en een beetje leeg geworden. tot gauw. J.T. -
25 Februari 2006 - 09:55
Theo En Janet:
ja het was een gezelig feestje ik hoop dat het goed gaat met jullie en lekker warm is nu is het hier koud 25 2 tot horens groetjes janet theo wesley xxxxx -
25 Februari 2006 - 15:34
Yvonne En Jan Lemmens:
Beste arie en lisette
deze site gehoord van henri, dus bij deze veel geluk en gezondheid daar!!!
en we hebben met plezier op bregej en willem gepast toen jullie dat feest hadden.
Groetjes en veel succes.!!!!