Ut kon erger...
Door: Kitty en die Franzel
Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie
09 November 2006 | Nederland, Amsterdam
De haasjes ver weg van huis….
Wie had dat durven dromen…
Op zo’n mooi eiland…
Curacao….je mag het echt niet missen hoor!!!!!!!!!
Wat een ervaring…wat een genot…zo mooi…en lekker warm(héél belangrijk), tja als we over een paar dagen weer terug zijn, zullen we hier zeker nog lang van nagenieten.
We kregen een warm onthaal op het vliegveld, nee niet alleen van het warme weer maar vooral van die 2 vrolijke vriendelijke zwaaiende Lisette en Arie , heerlijk eerst lekker Polartje (’n biertje), overal is aan gedacht, super wat zijn het toch ‘n schatten .
Na eerst ons geweldig verblijf te hebben geïnspecteerd hebben we samen heerlijk aan de champagne gezeten met lekkere hapjes , nog even naborrelen !!!!!!!!!!!!
Dit moet je echt mee maken, die stranden, wauw..wauw zo blauw.
Zaterdag lekker aan strandje gelegen, afsluiten met een BBQtje, heerlijk.
Zondagmorgen hebben we de hoogste berg van het eiland beklommen, genaamd de Christoffelberg (375 m hoog) dat was een ervaring, wauw…super…kei kapot kwamen we terug.. maar zeer voldaan, om het te compenseren, omdat we vonden dat we dat wel verdiend hadden (nee ’t is niet alleen drinken en eten hier hoor!!)zijn we naar Mambo Beach geweest, daarna naar Hook’s Hut, waar ik voor het eerst een vers gebakken Tonijn gegeten heb, je wil niet weten hoe lekker die was, weer wauw….wauw..die wauw !!!
Maandag was helaas Arie’s vakantie even !! voorbij, lekker stranddagje voor ons.
Dinsdag was ook weer een geweldige ervaring, we waren op Shete Boca geweest, ’s middags hebben we gegeten Plasa Bieu, lokale leguanen en geiten lever !!! we zijn er overigens niet ziek van geworden.
Woensdag eerst flink gesport, 8 km gelopen, bergje op… bergje af.. flink zweten zodat Frans en Arie hun!! euhh Polartje weer verdient hebben(ik lust helaas géén biertjes, maar heb wel meegelopen hoor). Daarna even aan de Azuur blauwe zee op Bon Bini Beach gelegen, we hadden een strak schema dus… eerst heerlijk gegeten bij het Wilhelminaplein, daarna naar Kura Hulanda geweest waar we een toneelstuk hebben gezien over de slaven historie van het eiland.
Donderdag moest Arie weeeeeeeeeeeeeeeer werken, Lisetje ging lekker sporten, dus Fransje en ik hadden het rijk alléén dus…!! naar een afgelegen strandje mooie schelpen voor onze kids gezocht, na een wandelingetje weer heerlijk afkoelen in het zwembad (wat hier overigens géén overbodige luxe is !!!)lekker een bammetje gegeten en daarna een rondleiding van Lisette op het Eiland, onderweg van alles gevonden, heel de koffer vol met Kalebassen en weer een mooie ervaring rijker, super Lisetje.
Morgen …….ons laatste dagje van deze vakantie op dit oohhhhh… zo mooie Eiland
Nog even lekker genieten en afsluiten met veel kussen en tranen.
Lisette en Arie bedankt voor deze onvergetelijke vakantie, het was weer Wauw..het was Super, dikke kus van ons haasjes xxxxx
Veel liefs Frans en Kitty
11 November 2006 - 00:39
De Hertog:
Tja............., als je dat zo leest zijn de baron en barones van Cas Abou toch wel heel erg gastvrij en prima in staat om macamba's te vermaken. Het wordt dan ook maar weer eens tijd om de deze edelen binnenkort een keertje uit te nodigen op het groothertogdom Seru Grandi om daar wat extra ervaringen op te doen hoe je je gasten ook culinair kan vermaken.
Bij deze, weledelgestrenge Baron en Barones, U wordt binnenkort verwacht voor een moonlightdiner op Seru Grandi. U heeft tenslotte nog wat tegoed van ons. (wasmachinegebruik)
Hoogachtend, en met vriendelijke groeten vanuit het o zo mooie, zonnige en altijd vriendelijke Curacao
De Hertog en Hertogin van Seru Grandi. -
13 November 2006 - 08:43
Marsha:
Hey dushi's ;)
Weer een match gewonnen he :D
2-0 tegen Hulsel nog wel Lisetje! Achja wel Hulsel 3 maar toch.... We zijn er echt heel blij mee! En we hebben sponsoren voor trainingspakken gevonden dus binnekort stuur k je de officiele teamfoto!
Mazzels -
16 November 2006 - 17:15
Juul:
Hey Honey's!
What's up in Curacao? Hier in the USA is t goed, nog steeds;). 't weer is wel wat minder dan bij jullie maar hey, live goes on;) Jesus de tijd vliegt wel al he, nog maar een paar maanden en jullie zitten daar al een jaar! Leuk om te lezen dat t met jullie helemaal goed gaat.
Liefs Juul -
18 November 2006 - 15:32
Nikki:
Hee allemaal,
Wat hebben jullie ALTIJD zo'n leuke verhaaltjes:P
Nouja, ik moet weer gaan,;)
houdoee:P -xXx- Nikki