Vakantietijd - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu Vakantietijd - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu

Vakantietijd

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie

23 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam

Arie is weer thuis van Venezuela, hij is 5 dagen voor werk daar naar toe geweest. Heeft natuurlijk weer een geweldige tijd gehad!!
Met een paar collega’s van de NR (Dick en Joost) heeft hij een presentatie gegeven aan een groep mensen.
Dick en Joost gaan zaterdag weer naar NL. Tot die tijd nemen wij ze gezellig mee naar restaurantjes en zijn ze ook bij ons naar het strand geweest in hun spaarzame vrije uurtjes.

Fijn dat Arie weer thuis is.
Hier is dat toch net even anders, alleen thuis zijn…
Voor mij betekende het dat er ‘s nachts ‘een mannetje in de tuin’ zit. Daar ben ik niet onverdeeld enthousiast over. Ten eerste was het totaal mijn type niet en ten tweede voel ik me daar een beetje ongemakkelijk bij. Toch vreemd zo’n kerel in je tuin die je niet kent, die niet binnen mag, de hele nacht rond je huis loopt..
Maar goed, die dagen liggen weer achter ons.
Voor mij is de week gewoon gegaan volgens plan. Zwemmen, papiamentules (gaat langzaam maar zeker de goeie kant op!) en leuke dingen doen alleen of met stel vriendinnen.

De vakantieperiode breekt ook hier aan. Kinderen zijn vrij van school, het zwembad wordt gesloten voor een week of 6 en mensen gaan weg op vakantie. Dat is een beetje een vreemde situatie. Ik merk bij mezelf dat ik het hier wonen nog steeds in een vakantieroes ervaar, omdat ik er van opkijk als ik hoor dat mensen daadwerkelijk met vakantie gaan.

Daarnaast komen volgende week zondag bij ons ook weer vakantiegasten. Maria, de zus van Arie, met haar gezin komen ons een paar weken met een bezoek vereren. Leuk!

Wij hebben overigens ook een vakantie geboekt. Op 5 augustus gaan we naar St. Maarten en Saba. Vanuit hier is dat slechts 2 uurtjes vliegen.
Arie kwam ook met geweldige verhalen uit Venezuela thuis. We zijn van plan daar een jungletocht te gaan maken. Een paar weken door de bossen trekken per boot en slapen in een hangmatje. Lijkt ons geweldig.

Voor iedereen in Nederland die binnenkort met vakantie gaat: heel veel plezier en geniet er van..

Oh en mam, de planten doen het nog steeds geweldig, geef ze nu trouw water volgens jouw instructies en ze zien er stukken beter uit…hopelijk blijft het zo…

Heel veel groetjes van ons!

• 24 Juni 2006 - 11:36

Jolijn:

Heej arie en lisette!
    Wat gaat t snel ... a.s zondag zitten we al in het vliegtuig op weg naar jullie! Ik heb er veel zin in en ik denk dat t heel gezellie wordt!
    xx Groetjes Jolijn ( en de rest natuurlijk)