Voetbal, vervolg huizen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu Voetbal, vervolg huizen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu

Voetbal, vervolg huizen

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie

05 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam

Zaterdag 4 maart 2006

Woensdagavond met Scotty naar het voetballen geweest. Ik dacht Jong Holland tegen – Blauw –wit.
De vriend van Scotty is coach van Blauw-wit en dat staat momenteel tweede. Dat team heeft gewonnen met 1-0. Scotty en zijn maat waren dus tevreden.

Gewoon een kaartje kopen, de prijs weet ik niet omdat Scotty als bondscoach van de 17 -19 jarigen op Curacao gratis entree heeft.
Scotty heeft oefenmeester 2.
Niet verkeerd indien Erik van der Palen geen kampioenschap binnen haalt voor EFC ???
Ik moet eerlijk zijn, het spel viel mij niet tegen. Technische balvaardige jongens die vechten voor elke meter.

Onder de rust een zakje gekookte pinda’s gekocht, een typische Curacaose snack.
Lekker Polartje voor de dorst.

Momenteel zijn we volop bezig met een woning op Cas Abou. Dat is aan de Westkant van Curacao, het schijnt de mooiste baai te zijn van het eiland.
Aanstaande dinsdag hebben wij een afspraak met de huidige eigenaar en de makelaar. De foto’s geven een geweldige indruk.

Vandaag gaan we misschien naar Punda, cafe Tu Tu Tango. Barry Hay en Ceasar Zuiderwijk treden daar op.
Wat wel shit is is dat mijn sigaren op zijn, gisteren de laatste Balmoral van Els gerookt.

zondag 5 maart 2006

Gisteren contact gezocht met de bewoners van Cas Abou. Een gezellig en informeel gesprek gehad over het huis en de evt. huur.
Opties besproken - termijn – spulletjes – auto. As dinsdag horen we of het door gaat.
Als het door gaat dan komen we in een geweldig paradijsje te wonen. Zeezicht, zwembad de mooiste porch – mooiste strand en duik adres. Het schijnt zo te zijn dat de nederlandse soap serie Bon Bini Beach bij het strandje was opgenomen.
Dus Maria – Wim – Jolijn – Nard -Anthera – Peter – Nikki – Noud het zou toch mooi zijn he…

’s Avonds tapas gegeten bij Tu – Tu Tango. Gezellig tentje met lekker eten. Daarna naar Barry Hay en Ceasar Zuiderwijk en de band.
Was leuk en druk. Goede ouwe songs……..ik miste wel Going to the Run
Debbie en Theo de Lau waren ook van de partij. Theo moest eigenlijk geen bier hebben na de drukke carnavalsdagen. Zie de carnavalswagen op de site.

• 05 Maart 2006 - 17:06

Jolijn:

Heej arie en lisette!!
    Zo te horen is het daar genieten! Ik ben jaloers als k hoor dat het daar 28 graden, hier kan je een iglo bouwen met de sneeuw die is gevallen. ( oke mischien ietsje overdreven =P)Ik ben erg benieuwd naar jullie mischien aanstaande huisje daar, als ik hoor dat het zooo mooi is! Ik hoop voor jullie (en voor ons ;P) dat het doorgaat. Msn is uitgelegd aan Theu en Lies dus dat is ook voor de bakker! Nou heel veel groetjes een een dikke kus,
    Jolijn

• 06 Maart 2006 - 07:28

Maria:

Als ik het zo lees,en het gaat door in Cas Abou, dan zitten we daar super.Ben benieuwd. Maar waar we ook zitten het zal een fijne vakantie zijn. Groetjes Maria

• 07 Maart 2006 - 11:43

?:

HE DAT GAAT LEKKER BIJ JULLIE ZIE ONDERSTAANDE TEKST

WILLEMSTAD - Tussen Curaçao en Aruba is maandagochtend (Nederlandse tijd) een bootje onderschept met daarop 400 kilo cocaïne en 10 kilo heroïne. Dat heeft een kustwachtvoorlichter maandag gezegd.

De drugs zaten verpakt in vijftien balen op een bootje met de naam Las dos Aguas. Het vaartuig voer langs de zuidkust van Curaçao toen de Kustwacht het op het spoor kwam. Na een achtervolging van drie uur, per boot en helikopter, kon het uiteindelijk halverwege Aruba worden aangehouden