Polarcup - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu Polarcup - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu

Polarcup

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie

26 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam

Vrijdag 19 mei zijn we naar de persconferentie van de Polarcup geweest. Scotty is coach van SC Barber en hij moest ‘achter de tafel’ samen met de coach van Suriprofs (Dean Gorre en Winston Bogarde) en FC Groningen (Ron Jans) en de coach van jongens onder de 21.
Arie natuurlijk gezellig met de mannen gesproken en op de foto natuurlijk. Ik zat lekker aan de bar met een Polar.
Was goed toeven daar. Heb kennis gemaakt met de bondscoach van het dameselftal van Curacao, hij gaat me bellen. Wanneer is gewoon afwachten, haha…weet nog niet of ik voetballen wel zo zie zitten… Lijkt me hier echt heel zwaar.

Daarna zijn we op zondag en woensdag naar de wedstrijden gaan kijken. Uiteindelijk heeft FC Groningen het toernooi gewonnen in een zinderende finale. Het stadion zat lekker vol en de sfeer was er naar. Voor Scotty als trainer van SC Barber extra spannend omdat ze tegen een eredivisieclub speelde uit NL voor eigen publiek. Barber bood goed tegenstand en liet zelfs leuk en goed spel zien. Het zag er zelfs lang naar uit dat er een verlenging aan zat te komen, maar FC Groningen trok uiteindelijk toch aan het langste end.

Op maandagavond 22 mei hebben we de familie van Scotty op de bbq gehad. Scotty is inmiddels een goede vriend van ons en hij vond het dan ook erg belangrijk dat we zijn familie leerde kennen. Met 3 auto’s kwamen ze Cas Abao oprijden, zonen, dochters, vriendjes, kleinkinderen en vrouw. Kortom de hele familie. Het is een hele gezellige avond geworden. Scotty en zijn familie komen niet zoveel bij macamba’s over de vloer, dus voor ons was dit extra speciaal. Vanaf nu horen we gewoon bij hun familie, en zijn we een oom en tante voor zijn kinderen. Tijdens de finale van de Polarcup kwamen zijn dochter en haar vriend (broertje) dan ook gezellig bij ons zitten.

Papa en mama Peeters komen maandag al!!! Echt spannend en ook heel fijn. Lijkt ons geweldig om te zien en te horen wat zij van dit alles vinden. En we gaan volgende week ook mijn verjaardag hier vieren, dus ontmoeten ze meteen hele hoop mensen waarmee wij hier contact hebben. Leuk dus…

Afgelopen week heb ik thuis het draadloos netwerk geïnstalleerd waardoor we heerlijk op de porch kunnen internetten. Echt super. Bovendien kunnen onze overburen nu ook vanuit hun huis gebruik maken van het netwerk.

We maken het nog steeds heel goed hier. Moeten alleen wel constateren dat Curacao heel ver weg is op momenten dat je minder nieuws vanuit Nederland krijgt. Op die ogenblikken wil je gewoon snel de auto pakken en naar iemand toe gaan om te praten, te zien en er gewoon te zijn….

• 27 Mei 2006 - 00:51

Ellen:

Hola, saludos de Bogota
    Marcel is vandaag op reis naar Nederland en ik ben lekker achter de computer gekropen. En als ik jullie site dan zie dan zit ik weer even op Curacao. Dat is het leuke als je het eiland goed kent. Bedankt he!

• 27 Mei 2006 - 11:41

Harry En Ingrid:

Hoi Arie en Lisette, het blijft leuk om iedere keer jullie mooie verhalen te lezen en jullie zo te blijven volgen. Wel uitkijken dat jullie dadelijk geen bekende Nederlanders worden, of dat zijn jullie al een beetje na kennis gemaakt te hebben met al die bekende trainers. Arie ik denk dat je naast je baan moet gaan managen om EFC tegen een van die teams te laten spelen, of mee te laten doen aan de Polarcup, goed idee of niet? Vanavond naar de feestavond van EFC, zal weer een gezellige boel worden. We denken aan jullie, heel veel groetjes en tot hoors, houdoeeeeeeee!!!!

• 27 Mei 2006 - 17:30

Nikki:

Lieve Arie&Lisette.
    Hopelijk als oma&opa er zijn gaan jullie erg veel lol beleven.....
    Ik wens jullie dan alvast veel plezier.

Bye Bye....

• 01 Juni 2006 - 16:58

Michiel En Lonneke:

Ha arie en lisette!
    alles goed daar?
    nog leuke dinge gedaan?vandaag had het bij ons kei hard geregend!!!

groeten Lonneke&M
    ichiel

• 01 Juni 2006 - 19:11

Martin En Tilly:

Hoi Arie en Lisette,
    Even een berichtje uit het natte koude kikkerland, brrrr. Het wil maar geen zomer worden. Misschien gaan we wel emigreren naar Curacao.
    Lisette, heb je een leuke verjaardag gehad. We hebben aan je gedacht en een wijntje op je gedronken. Proost ,
    Groetjes...