Jaah hieperdepiep wij zijn blij!!!
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie
08 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Per mei, (de 2e of de 15e) gaat ons adres worden ...Curacao...
Arie en ik zijn helemaal hieperdepiep daarover!
We zullen wat fotoos plaatsen om jullie een indruk te geven, maar een echt goed idee krijg je natuurlijk pas bij een bezoek!
08 Maart 2006 - 07:01
Jack:
Wat absurd mooi. Moeten jullie niet af en toe knijpen om te zien of je nu wel of niet droomt?
Geniet ervan! -
08 Maart 2006 - 07:14
Ankie:
Ongelofelijk!!!!!!!!
Suuuuupppppppeeeerrrrrrrr!!
Dat is echt heel erg leuk voor jullie. We hebben ons hier met een aantal collega's staan te vergapen. Jack zei: "zouden ze geen last hebben van de buren aan de overkant??"
Echt geweldig!!!!!!!!!
Er moet iemand knock-out worden geslagen (je weet wel wie, maar da's natuurlijk een geintje) want dit wil ik echt van dichtbij zien.
Geniet van de voorbereidingen! -
08 Maart 2006 - 09:44
Gonny:
Wat geweldig en helemaal wat voor jullie.Nou lieve mutz dat wordt dus echt genieten met je scheetje.
Heeeeeeel veeeeel knuffels Wim en Gonny. -
08 Maart 2006 - 10:20
Cor:
Valt me tegen, erg ver van zee, afschuwelijke kleuren en een balkonnetje waar je als je teveel "gepilst" hebt zo kan afdonderen. Ik begin nu echt te twijfelen of ik wel moet komen -
08 Maart 2006 - 10:44
Henriette:
jee nou moeten we wel komen kijken
en zwemspullen meenemen
We worden zeker niet thuis gebracht
kei gaaf
gr van ons -
08 Maart 2006 - 12:32
Theo:
Wie geluk verdiend krijgt het kennelijk ook. Jeetje..
wat een Villa! -
08 Maart 2006 - 14:32
Els:
wie had dat durven dromen?
Wij blijven gewoon doordromen, maar voor jullie wordt dit een waar paradijs. Heel, heel veel geluk saampjes.
Nou komen we zeker 'n keer!!
Liefs Els -
08 Maart 2006 - 16:06
Jolijn:
Proficiat met jullie nieuwe paleis, kan ik wel zeggen! Wwooow jullie hebben nix teveel gezegd! Dit is echt supermooi! En associaal groot ;) maar wel super! Ik krijg al helemaal zin in de vakantie!
xxx -
zwemspullen meenemen, snoepzak na afloop ! -
08 Maart 2006 - 18:36
Maria:
NOGMAALS PROFICIAT!
Het ziet er inderdaad prachtig uit.Wij hebben er zin in hoor. We zien ons al zitten daar, voel me dan een wrs een vip. -
08 Maart 2006 - 19:52
Anthera En Nikki:
Wij zijn ook hartstikke blij met die supermooie woning. In juli komen wij samen met jullie ervan genieten. We hebben er nu al heel veel zin in.:P -
08 Maart 2006 - 20:24
Till Y En Martin:
Hoi Arie en Lisette,
Eindelijk ook eens een berichtje van ons. Wij zijn echt niet een heel klein beetje jaloers !!!
Maar hartstikke leuk voor jullie dat het allemaal zo goed gaat en dat jullie het huis van onze dromen hebben gevonden.
Geniet er maar heel erg van. Wij genieten van jullie site.
Heel veel groetjes en kusjes van Martin en Tilly -
09 Maart 2006 - 06:04
Andre:
Valt me een beetje tegen Arie. Ik dacht afgaande op jouw verhalen dat je korpschef zou worden. Blijk je ineens in een leuk geverfde keet te zitten. Kijk je uit dat je niet in het zwembad valt, je bent natuurlijk wat instabiel met je knie of is het de pils. Trouwens CZ vergoed geen zonnebrand. Ik heb net 200 kg oude XTC catalogussen naar je opgestuurd. Kosten ontvanger natuurlijk.
Gaat jullie goed! -
09 Maart 2006 - 09:56
Bianca:
Ik zit op school heel effe te kijken, zegt een kindje: jeetje da's een mooi huis! Arie, Lisette......gaaf!!!! (waar blijven die andere mensen dan? Zijn er nog andere mensen die vrijwillig willen ruilen met Eersel? Kan ik daar dan bevallen? Laat me wat weten!!! Groetjes Bianca! -
09 Maart 2006 - 17:05
Loek:
Allemachtig. Wat een kanjer van een huis en wat een mooi zwembad, porch en uitzicht. Een lotje uit de loterij??? Het is jullie van harte gegund. Wie zien jullie gauw. Groetjes Joan en Loek -
09 Maart 2006 - 17:34
Ikke:
ben ik ff blij dat ik niet voor jullie uit ben gevlogen! -
09 Maart 2006 - 21:49
Dick Lamboo:
Hoi Arie en Lisette.
Via Cor zag ik de foto's van jullie huis: WAAN !! Daar zou je zomaar aan kunnen wennen.
Ik heb alle berichten nagelezen en merk daaruit op dat jullie tot nu toe enkel nog aan het genieten zijn.
Ook mooi dat jullie daar zo goed zijn opgevangen.
Arie: het valt me wel op dat je niet over het werk praat maar dat deed je in Helliemond ook niet, dus...
Hier in het kikkerlandje regent het en blijft het voorlopig ook regenen. Kijk ik dan naar buiten,(en dat doen Slagboommensen van nature) dan denk ik wel eens aan jullie. Geniet er van en we houden contact. Houdoe! -
10 Maart 2006 - 06:39
Joan:
Jeetje Arie en Lisette!!!
Ben er helemaal stil van, nu maar hopen dat wij straks ook zo'n leuk huis kunnen vinden....
Als ik jullie verhalen lees word ik wel erg ongeduldig hoor, dan lijken 3 weken best lang.
Nou nog ff doorbijten, af en toe een beetje Curacao snuiven op jullie pagina...en dan komen we eraan hoor...Jippie!!
Heel veel groeten vanuit Alkmaar! -
10 Maart 2006 - 16:38
Wesley:
vet huis arie en liseste en gaaf wesley xxxx -
11 Maart 2006 - 09:15
Jan & Trudy:
He people, gullie ging toch om te WERKEN....??? -
11 Maart 2006 - 09:56
Elly En Jan Maas:
dag lisette en arie hartstikke leuk dit stulpje. Nog heel veel geluk en succes daar, met alles waar jullie mee bezig zijn groetjes -
11 Maart 2006 - 12:52
Martijn:
proficiat met jullie nieuwe huis. Mooi zwembad
van martijn -
11 Maart 2006 - 13:07
Els En Heidi:
Wij zijn ook blij op ons boerderijtje.
Nun heule dikke proficiat mee ullie optrekje.
Groetjes -
11 Maart 2006 - 15:48
Tineke:
Kijk, zo hoort het nu, gewoon gaan met die banaan. Schitterend huis, mooie lokatie, geniet er van het vergoed dàt wat je tijdelijk moet achter laten. Arie, ga je nou eens aan het werk? Of blijf je vakantie vieren?
Heel veel groeten van André en van mij, we houden contact!! -
11 Maart 2006 - 16:30
Ingrid En Harry:
Hoi luitjes, megablij mag je inderdaad zijn. wat een paleis. Is het wel verstandig om er die foto's en laatste zin bij te zetten want ik denk dat je overladen wordt met bezoek uit Nederland. Wij hebben er wel zin in om een keer naar jullie toe te komen.Misschien dat we een keer met heel de Mutzenclan moeten komen. Super voor jullie dat jullie in het huis mogen gaan wonen. Arie en lisette nu jullie daar zo'n mooi zwembad bij hebben, moeten jullie geen badmeester in dienst nemen, ik weet nog iemand. Laat maar horen als het nodig is.
Nog bedankt voor het telefoontje gisteren. We gaan er vanavond(11 maart) een borrel en pilske op drinken. Heel veel groetjes,en geniet ervan. Tot mails,schrijfs en hoors.
Ingrid en Harry. -
17 Maart 2006 - 13:55
Harrie Van Kemenade:
lisette en arie namens efc6 veel succes in het zon overgoten curacao het ziet er allemaal veel belovend uit , steek als je blief niet te veel ogen uit met al dat moois of zijn er ook nog andere kanten ?.
het beste maak iets moois van