vertrek vanuit nederland! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu vertrek vanuit nederland! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lisette en arie - WaarBenJij.nu

vertrek vanuit nederland!

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie

24 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam

Dinsdag 21 februari
Gisteravond hebben we afscheid van ons pa en ma genomen, slik, dat voelde toch wel anders en ik had het er wel moeilijk mee. Ook nu ik het schrijf loopt er nog een traantje over mijn wang, we hebben dinsdag avond nog erg lekker bij ze gegeten. Maar omdat we ons huis op de valreep nog hebben verkocht moet het allemaal een beetje snel omdat we het voorlopige koopcontract nog willen tekenen.
Na de ondertekening zijn we nog even terug gegaan en hebben we een gezellige borrel gedronken, hartstikke leuk. Rond half 9 zijn we naar Arie thuis gegaan en hebben we PSV gekeken samen met Jo en Tini en Frans en Martijn. Annelies en Lonneke lopen rond 22.00 uur ook nog binnen om ´houdou´ te zeggen!

Woensdag 22 februari
Eindelijk is DE dag dan aangebroken. Onze vertrekdatum!!
Vanmorgen hebben we de wekker op 7 uur gezet.. Niet zo best geslapen, maar goed we hebben er zin in.
Jo en Tini zijn ook opgestaan en we ontbijten nog samen, lekker beschuitje en een kopje koffie, daar wordt de mens wakker van.
Martijn en Frans lopen nog effe binnen, hartstikke lief.
Om 7.40 uur vertrekken we, buiten lopen we Tinus nog tegen het lijf, fijn om hem ook nog even te zien.
Onze reis naar Schiphol is super. Weinig tot geen files en daar aangekomen kunnen we onze huurauto gewoon parkeren en met de koffers naar de vertrekhal gaan. Daar staan Columba en Limea van het RST ons op te wachten. Na een succesvolle incheck (met slechts 20 kilo overbagage) nemen we ook van hen afscheid en gaan we door de paspoortcontrole.
De vlucht is super, mijn fijnste tot nog toe! Echt waar, geen enkele turbulentie, lekker gegeten, paar films gekeken, kadootjes van Frans en Kitty uitpakt, beetje rondgelopen en de tijd vloog om….
Op precies de geplande tijd landde we, en op Hato was het warm, alsof een fohn op je lijf wordt gezet. Je voelt het al als de deuren opengaan, shit man, nu gaat het dan echt gebeuren, dit is onze thuis de komende jaren! Heel apart! Alle mensen in het vliegtuig hebben druk vakantieplannen, maar wij… wij worden locals!! Supert!!
Op het vliegveld wacht ons de volgende voorkeursbehandeling. 4 collega’s van Arie wachten ons op en loodsen ons direct langs de andere 500 wachtende door de douane. De bagage wordt opgehaald en buiten staan Petra & Robin, Cees & Betty, Bennie & Elly, Rene & Mary, Kees, Howard & Nathalie plus kids, Paul, Scotty, Els, Henk ons op te wachten. Een biertje wordt ons in de handen gedrukt en alle bagage wordt overgenomen. Daar wordt je nog warmer van, al die lieve mensen die de moeite hebben genomen ons op te halen en welkom te heten. Dan voel je je meteen thuis.
Arie kreeg een mobiele telefoon en een auto en we vertrokken naar Recompensa. Wij reden –met biertje in de hand!- met Kees Koens mee, en hij vertelde onderweg het e.e.a. over wat we zagen en tegen kwamen.
Op het park wachtte ons een lieftallig bungalowtje –net nieuw- wat de komende tijd ons thuis moet gaan worden. 2 slaapkamers een woonkamer, badkamer en een leuke terras buiten. De koelkast was gevuld met lekkere dingen, en na een douche zijn we door iedereen meegenomen naar het zwembad waar een lekkere bbq op ons wachtte.
Een paar biertjes later (9 uur ’s avonds, nederlandse tijd; 02.00 uur) was ik helemaal stuk en kon ik niet meer op mijn benen staan en zijn we lekker gaan liggen.
Het begin is super, we zijn nu erg blij dat we hier zijn en dat alles er zo toppie uit ziet. Van de zon wordt je vrolijk en dat is erg prettig.
Zojuist hebben we ons eerste ontbijtje buiten genuttigd en hebben we de kadootjes van Martijn, Michiel en Frans en Ingrid uitgepakt, echt leuk. Ben het meest blij met mijn t-shirt van Eersel.
We gaan nu van 10 dagen vakantie genieten dus daar horen jullie nog het nodige van!

• 24 Februari 2006 - 16:34

Ma En Pa:

Lisette fijn dat je leuke reis heb gehad.
    en dat je zo fijn bent ontvangen. groetjes.
    gaarne een bericht of ik goed ge-mailt heb. ma en pa.

• 24 Februari 2006 - 16:34

Efc:

Het gaat jullie goed dat lees ik wel. Het allerbeste. Je hoort nog van ons.
    efc.

• 24 Februari 2006 - 16:48

~Jolijn:

Heeej arie en lisette !
    Fijn dat het daar zo leuk is op curacou en natuurlijk jullie nieuwe huissie! Dat zou ik ook wel willen!

• 24 Februari 2006 - 16:49

~Jolijn:

En natuurlijk een dikke zoen (K)

• 24 Februari 2006 - 17:09

Jolijn:

Hallo lissete of arie is iemand van jullie nu online?

• 24 Februari 2006 - 17:36

Martijn:

Beste lissete ajax moest woensdag voetballen tegen
    inter milan de stand was

2-2

Ajax kwam voor te staan door een doelpunt van huntelaar in de 16tiende minuut.
    4 minuten daarnan scoorde

• 24 Februari 2006 - 17:51

Martijn:

-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;

Beste Aar en lies

Ik ga morgen samen mee nard michiel en ik en lon
    naar de optoch vaan casteren ik heb er veel zin in .
    vandaag op school moesten we ook een carnavals wagen maken ik met mijn maten moest het themabord maken het thema was

De olympische carnaval spelen

Nard mocht zijn tank meenemen die hij zelf had gemaakt

groet

Je LIEFTALIGE PETEKIND

MARTIJN

-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;

• 24 Februari 2006 - 18:21

Lonneke..:

Ook van mij een berichtje!
    Met jullie alles goed zo te lezen, hier gaat alles ook zo zn gangetje..!
    Geniet van de vakantie de komende 10 dagen, dan genieten wij van carnaval!
    Groetjes x Lonneke

• 24 Februari 2006 - 19:18

Michiel:

hoi arie en lisette.
    ik lees dat alles goed gaat.
    fijn!!!
    veel plezier een fijn carnaval.
    met mooie meiden.

GROETEN Michiel en de bubs!

• 25 Februari 2006 - 11:08

Nard:

hallo Arie en Lisette,

ik denk dat jullie het wel naar je zin hebben daar op curacao.
    ik ga nog feest vieren, en ook nog naar de optochten kijken.
    nog veel plezier en de groetjes van Nard.