Bliksem bezoek
Door: Arie
Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie
23 April 2006 | Nederland, Amsterdam
2e paasdag werd met mijn maat Ton de reis geboekt. Om 19.30 uur het vliegtuig in waarna om 10.00 uur op Schiphol werd geland.
Direct naar de plaats van afspraak gereden en de belangrijkste zaken geregeld.
Vervolgens naar het Atlantic Hotel in Kijkduin, kamer met zeezicht.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik kort geleden nog in een hotel in Den Haag zat met zeezicht. Om daar, tijdens een wandeling langs de kustlijn van het uitzicht te genieten
Maar sinds Curacao ben ik natuurlijk erg verwend. Het zicht hier is inderdaad zee maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik mis de turqoois heldere zee, waar de scheiding licht blauw en donker gemaakt wordt door het vele mooie koraal of de scholen vissen. En hier is het zicht meer a la ‘Stokkels rivierke’………jammer.
Nee mensen niets snob of kakker. Pure werkelijkheid van moeder natuur.
Donderdag was een “free day”. Om 10.00 uur richting Eersel gereden naar de Markt om bij “van Bakel” twee bosjes bloemen te gaan kopen voor de mama’s.
Ik zou een boterham gaan eten bij Lies en Theu. Het weerzien na twee maanden is leuk. Kort maar erg leuk. Lekker gebabbeld met een overheerlijke tomatensoep, gebakken eitje, echt lekker Lies en Theu!
Vervolgens doorgereden naar ons pap en mam. Pa was thuis en zette meteen een heerlijk “bakske” koffie. Ma was zingen. Na een praatje pot met pa zou ik later terugkomen om ons ma te zien.
Bij het naar buiten gaan zag ik dat het vrachtwagentje was voorzien van nieuw zeil. Kei leuk gemaakt en bedacht door de gebroeders en schoonzusters. Even in de winkel met Ingrid en Frans gesproken. Toch maar weer zeggen hoe mooi en fijn het is in Curacao. Ik hoorde wel dat ik mooi weer had meegenomen. Gelukkig maar anders had ik nog een dikke jas aan moeten doen.
Al buiten lopend voor “De Run” kwam Annelies een hand geven, Tom van de L die zes maanden naar Frankrijk gaat. Mooi Tom! De postbode Harry v M stapte van de fiets om een praatje te maken en ons ma kwam mij tegemoet gelopen waarna binnen gezellig werd verder gekletst met Maria, Martin en pa en ma.
Alles gaat goed thuis, zijn gangetje… gelukkig maar.
Om 17.30 uur mocht ik een lekkere boerenpot gaan eten bij Lies…………….heerlijk. Corne, Annemiek, Coen en Daan ook nog eventjes gezien. Leuk.
Naar Jolijn – Nard gereden. Helaas moest ik volop bellen voor het werk. Maar gelukkig heb ik ze toch nog even gezien. Ik zie jullie over twee maanden op Curacao!
Na het eten doorgereden naar Duizel. Voor de laatste keer rondje gemaakt door het huis en tuin. Wel apart, maar het voelt goed dat de verkoop op 1 mei plaats vind.
Doorgereden naar het Sportpark om de training van Michiel en Martijn te volgen. Met Theo en Piet EFC 1 en 2 de revue laten passeren. Michiel goed getraind jongen. Ik zag je wel een mannetje passeren..dat is voor mij passé …………..heb ik trouwens nooit gedaan…haha
Vervolgens naar het achterste veld waar Martijn aan het trainen was.
Tuutje deed de kwestie EFC 5 uit de doeken. Viermaal verliezen jongens heb ik nooit meegemaakt bij EFC 5. Verliezen van Reusel is ondenkbaar. What’s going on…………..?
Kijkje genomen in de massage kamer. Gert-Jan – Bollenbacker – Martijn – Eric – Paul het leek wel een ziekenboeg. Ze hebben me beloofd Huub, om de laatste twee wedstrijden te winnen…bij deze.
Kei leuk om enkele jongens van EFC 5 te zien die met de training begonnen, Fransel - Souflaki - Arnoldus – Kurk. Gezellig. Frans en Kitty misschien tot november!?
Daarna in de auto naar Els, Eric en Dirkje. Rondleiding gehad van “Amice” door de tuin en zijn verbouwde garage zeg maar questhouse.
Leuk om ze te zien en erg leuk om een verhaaltje te mogen voorlezen voor mijn grootste vriendin Dirkje. Oud en Nieuw …………in Curacao.??
Vervolgens weer terug naar EFC voor een bliksem bezoek aan de kantine. Erg leuk, handjes schudden met de harde kern – de oude kern (Frans B, Ger H, Wim V en Noudje H) van EFC. Erik vd P succes gewenst voor de komende twee weken. Jammer dat ik Erik van M niet langer heb gesproken maar ik heb begrepen dat het goed gaat met de zaak. ?
En met jou Harry B.
Sorry het was een bliksem bezoek en dat is niet optimaal.
Om 22.30 uur snel naar mijn lieve Angelien en Henry. Was superleuk om jullie nog te zien.
Daarna snel naar huis het mandje in.
Ons ma had het logeerbedje weer lekker opgemaakt. Moeke bedankt.
Lekker ontbeten, gebabbeld. Na een stevige hand van pa en een warme knuffel van ma afgereisd naar schiphol. Inchecken en bijpraten met mijn maat.
Op Schiphol de nodige cadootjes gekocht en instappen maar.
Prima reis gehad, waarna we op Hato werden opgewacht door Marian en de kids en Lisette natuurlijk. Eigenlijk zijn we direct doorgegaan naar Wet & Wild beach……het vrijdags stappen gaat na het werk natuurlijk gewoon door!
Blij om weer thuis te zijn en mijn grote schat te zien. Mijn Lisette.
Voor EFC 5………….beter laat dan nooit…………………………( zie foto’s)
Groetjes uit het zonnige en vriendelijke Curacao,
23 April 2006 - 10:28
Els En Dirkje:
kei leuk om Arie weer effe in levende lijve terug te zien, en wa kan ie goed vurleze!
Jammer dat Lisette er niet bij was, maar we komen hoogstwaarschijnlijk met kerst naar jullie paradijsje kijken.
Laten we zo snel mogelijk weten!!!
veel liefs en een dikke kus van Dirkje en Els -
23 April 2006 - 15:39
Jolijn:
Hej Arie en Lisette!
Leuk om jou weer even gezien te hebbe Arie :) En lisette jammer dat je er niet bij was maar gelukkig zie ik jullie over 2 maandjes!! :D:D
Heel veel groetjes,
xx Jolijn -
24 April 2006 - 16:31
Paul Nr 19:
dag arie, alles goed jongen . ik wil je ff uitleggen dat we niet meer gevaarlijk zijn over de rechter flank.we missen die strakke voorzetten van jou vanaf de achterlijn.een ander zwaar feit is dat de linkerflank wat zwaarder geworden is en krik kapot zit.We beloven je een beter bericht te sturen .wie weet tot ziens en hou contact zeer belangrijk voor EFC 5. het ga jullie goed Nr 19 -
25 April 2006 - 17:20
Vledder & De Cock:
Gegroet Don Arie,
Na het doornemen van de correspondentie merkten wij op dat je, tot ons genoegen, inmiddels contact hebt gelegd met Don Leo en zijn consigliere Wim R. hetgeen onze organisatie in de toekomst nog enig profijt kan opleveren.
Verder zien wij dat de site dezelfde kleuren bevat als het huis van Hubertus H. (grapje Huub) wat ons enigszins verdacht leek aangezien wij jou dezelfde week in de kantine van EFC betrapten!!
Wij delen je verder mede dat, onder druk van ons en de harde (oude) kern en her en der wat steekpenningen, Bastiaan Beljaars is uitgeroepen tot man(neke) van het seizoen.
Tot slot rest ons je mede te delen dat we bij jou terugkomst huiswaarts een bestelling verwachten VAN DEZELFDE KWALITEIT echter 3 maal de originele straatwaarde!
Nadere berichtgeving volgt!
Gegroet je informanten