Vakantie Nederland, nieuw huis, 18 dagen alleen
Door: Lisette en Arie
Blijf op de hoogte en volg Lisette en arie
08 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam
We hadden onze tickets omgeboekt en kwamen dus 1 week eerder aan, tot grote verrassing van iedereen. Heel leuk om alle reacties van iedereen te zien…
Die middag meteen naar het voetballen van Martijn gegaan omdat hij kampioen kon worden. Proficiat nog! En ook nog een super-goal. Nog een paar jaartjes en dan kunnen we samen ballen bij EFC 5 ?
Zondag was het de laatste wedstrijd van het seizoen bij EFC. Natuurlijk bij ut 5e vlaggen en een paar minuten mee voetballen. Daarna was het feest in de kantine. Zeker toen PSV ook nog kampioen werd kon de dag niet meer kapot. Jammer dat mijn vriend Ton niet belde vanuit Curacao om mij te feliciteren. Hij was natuurlijk erg teleurgesteld nadat Louis v Gaal voor de tweede keer misgreep (inmiddels 4 keer).
Wel de nodige naweeen gehad van het pilsen. Dinsdag was de grote dag. De 50-jarige bruiloft van pa en ma. Het was een dag om niet te vergeten. Het samenkomen, cadeau overhandigen door de kleinkinderen, de mis, receptie en het feest waren erg gezellig.
Namens Lisette en mij; organisatie en Jo en Tini; nogmaals bedankt.
Vrijdag heerlijk gegourmet bij Angelien en Henry altijd een feest om samen te bakken en te braden. Was weer toppie.
Nog op het feest geweest bij Nard en Lonneke en voor mij was de vakantie alweer gedaan. Lies en Thieu bedankt voor de geweldige gastvrijheid.
Op dinsdag 15 mei dus weer terug naar Curacao. Lisette blijft tot 2 juni zodat het huis klaar is en zij haar verjaardag kon vieren in Nederland.
Ik moest terug omdat er op 21-22-23 mei een congres zou plaats vinden op Curacao waaraan ik zelf zou deelnemen en het ook mede georganiseerd had.
Bij aankomst in Curacao stonden mijn grote vrienden op Hato ( Wessel – Vincent – Hugo).
Met een lekker koud Polartje en een mooi bordje geschilderd door Wessel met Bon bini Arie kon ik rustig afreizen naar onze nieuwe woning.
Trudy had ons bed al naar boven gesjouwd en dat was wel zo lekker.
De woning is top geworden. Zullen hierbij aantal foto’s plaatsen.
En zaterdag 2 juni was ik erg blij om Lisette weer te gaan afhalen op Hato. Natuurlijk ook met een koud Polartje.
Okay ook nog effe een kort stukje van mij (Lisette)….want ja, mijn tijd alleen in NL was helemaal top. Niet omdat het zonder Arie was hoor, maar omdat ik het hartstikke druk heb gehad met leuke dingen doen.
Een heerlijk dagje sauna met Riny, het gezellige etentje met Ankie en Jeroen bij HIPP, een lekkere feestavond bij EFC, een mega-verre-fietstocht met de onvergetelijke mutzen, compleet met luxe lunch in de bossen, een drukke verjaardag met familie, de communie van Daan, op visite bij Piet en Heidi; echt buitenaards!! een dinertje met collega’s, op de fiets naar Heidi en Els met ons ma, geluncht met Maria, geshopt met die mama, lekker gesport op de sportschool, en niet te vergeten de geweldige expo van Kitty…stoer hoor, je eigen beelden tentoonstellen in zo’n mooie omgeving.
Aanrader voor iedereen: de Hasselbraam in Luyksgestel, lekker door de tuin wandelen en genieten van een bakje koffie met taart daarna…
En toen op 2 juni weer naar huis. 5 weken in NL is lang, maar tis omgevlogen! En omdat ik allemaal leuke dingen heb gedaan is mijn tijd zonder Arie heel hard gegaan.
Bij aankomst op Hato stond ook voor mij Wessel klaar met een geweldig kado; een ge-figuurzaagde vogel met een bordje ‘bon bini Lisette’. Heel lief en hij heeft –samen met die van Arie- een mooi plekje gekregen naast onze voordeur in het nieuwe huis!!
Hier is ondertussen reteveel werk te doen.
Maar het vordert gestaag. Vandaag is de tuinman bezig bananenbomen en aloevera planten te zetten. Wordt nog best wat.
Het water van het zwembad wordt steeds helderder. De biertjes zijn nog steeds heerlijk.
Het appartement wordt dan het volgende project.
Daar is het nog een megapuinhoop, smerig van de bouw, veel stof en nog veel onuitgepakte dozen, veel werk nog dus. Maar dat mag de pret niet drukken..
Thuis nog steeds geen internet verbinding, en dus ‘veroordeelt’ tot de terrassen waar ze draadloos internet hebben (willemien, cinco e.d.). Niet verschrikkelijk erg, hooguit lastig. Het fijnste is toch gewoon thuis je dingen doen op de momenten dat jij dat wilt.
Maar tis niet anders en we wachten maar rustig af.
Afgelopen weken hebben Gijs en Mike op Curacao vakantie gevierd. Een paar keer met ze afgesproken om wat te gaan doen.
Zo zijn we naar het strand van Cas Abao geweest. Daar hebben ze gesnorkeld. Trouwens het strand is gesloten!
Degenen die hier zijn geweest weten het vast nog wel, het is een super mooi strand met palmbomen en hagelwit zand, ook kan je er heel lekker snorkelen.
De uitbater had een huurachterstand van –ik geloof- 36 maanden en dus is het door het APNA (de echte eigenaar) dicht gegooid.
In afwachting van een nieuwe uitbater wachten we tot het weer open gaat.
We waren bijna de enigen op het strand (met nog een paar Cas Abao bewoners, die wel toegang hebben tot het strand).
Natuurlijk zijn we ook nog met ze naar de lokale snéks geweest en hebben we 2 keer gegeten in een lokale hut. Erg leuk. Ook Mambo mocht niet ontbreken. Binnenkort gaan Arie en ik heerlijk eten bij Floris Suite, thankx guys!
Heel veel groetjes voor iedereen
08 Juni 2007 - 17:23
Lonneke:
ha die arie en lisette,
niks mis mee met jullie nieuwe huis :P
de mooie witte ligstoelen van het smitseind passen perfect bij het ultra blauwe water van het zwembad :)
owja jullie hebben de kans om guus meeuwis regelmatig te zien..nou ik zal je iets vertellen: Ik heb hem ook gezien, en wel in eersel op t terras!
Duss :D
Nou ik spreek jullie snel!
Liefs,
Lonneke
08 Juni 2007 - 21:17
Maria:
Leuk om al enkele foto's tebekijken waar jullie nu vertoeven. Ziet er mooi uit.
Het was zeker fijn om jullie weer tezien.
Geniet samen van jullie nieuwe woning, en tot op msn.
Groetjes van Maria
09 Juni 2007 - 08:32
Nikki:
Heej Lisette en Arie.
Het huis en zwembad zien er zover het af is al mooi uit. Nou veel plezier nog.
xx Nikki -
14 Juni 2007 - 00:23
Ex-vriend Ton:
Hee Arie, leuk dat ik op jullie website word genoemd (nu dus ex-vriend :-) Jammer van het onderwerp, ik was het net een beetje vergeten :-(
Deze week heeft Louis toch nog een prijsje gewonnen, mede dankzij zijn vriend Koeman. En dat wordt dan weer wel gewaardeerd, vriend! Laten we er daar maar ff 1tje op nemen bij W&W, ik trakteer tussen 1730-1900, mzzl.
16 Juni 2007 - 01:11
Ellen:
Nu ik de foto's zie en weet dat Marcel nu even op Curacao is, krijg ik zin om te komen.
Helaas, maar zodra er ook maar een mogelijkheid is dan kom ik zeker buurten en jullie mooie stekkie bewonderen. Veel plezier daar en blijven genieten maar. De tijd gaat snel niet???
Groetjes vanuit een half bewolkt Bogotá. -
25 Juni 2007 - 13:46
Martijn Coppens:
In het 5de komen ballen :S
Daar moet dan wel een hele hoge vergoeding tegenover staan! -
29 Juni 2007 - 12:07
Els De Greef:
Hallo Lisette en Arie,
Heb na lange tijd jullie site weer eens bekeken. Nou dat ziet er allemaal geweldig uit en ik kan me niet voorstellen dat jullie naar Nederland terug verlangen. Fijn om te zien dat jullie het zo naar de zin hebben.
De aanleiding van dit mailtje is ook dat ik deze week Nico Jorissen heb gesproken.
Zijn zoon werkte voorheen bij de politie BZO en geeft nu duikles in Curacao. Ik heb begrepen dat hij dit doet midden op zee vanaf de boot. Ik vroeg me af Arie of jij al kennis met hem hebt gemaakt, zeker omdat hij een oud collega is.
Afgelopen woensdag tijdens een teambuilding hebben wij het nog over je gehad. In september komt Jan Slaats ook nog bij jullie langs. Wat dat betreft hebben jullie natuurlijk ontzettend veel aanloop van vrienden, familie, collega's enz. Blijf je toch dat contact houden.
P.s. Wat hebben jullie in anderhalf jaar tijd al veel gezien in al die landen.
Geweldig hoor. Geniet er maar lekker van.
Nou de groetjes en het allerbeste.
Els de Greef.
Email: willem.wouters@hetnet.nl
04 Juli 2007 - 16:38
Gijs & Mike:
Heey Arie en Lisette,
We wilde even wat foto's online zetten maar ik zie zo niet waar dat kan. Wij hebben iig veel plezier gehad in Curacao. Ook samen met jullie veel gelachen, zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartstikke bedankt voor alles wat jullie voor ons geregeld hebben, het heeft onze vakantie een stuk makkelijker gemaakt!
we zullen jullie site in de gaten blijven houden!
Groeten Gijs & Mike!